Låna 10 000 kr enkelt

Många människor behöver någon gång ibland låna ihop lite extra pengar. De flesta utlåningsföretag vill dock att man ska kunna redovisa så kallad kredittrovärdighet det vill säga – man måste ha en fast inkomst som dessutom ska vara ganska hög. Det är i sig en väldigt omständlig och tidkrävande process att gå igenom även om du faktiskt har en inkomst. Man kan dock ta ett Snabblån direkt hos Paxo vilket är jätte smidigt, går jätte snabbt och kostar inte heller överdrivna mängder pengar.

Du kan låna upp till 10000 kr utan att behöva visa att du har en inkomst eller kredittrovärdighet hos upplysningscentralen, UC. Det fungerar även utmärk om du har betalningsanmärkningar, är yngre än vad de flesta utlåningsföretag och banker vill att du ska vara för att ens kunna ta ett lån på 500 kr.

Paxo har som mål att vara snabbast, smidigast och ha de bästa villkoren i Sverige bland de allt fler växande i antal utlåningsfirmorna. Detta för att det vet att det är vad kunden vill ha som räknas, inte vad upplysningscentralen säger om saken.

Om kunden själv bedömer att han eller hon kommer att kunna betala tillbaka lånet på 10000 kr inom en rimlig tid så menar Paxo att man som företagare måste lyssna på vad kunden vill. Annars kommer de inte tillbaka och pratar inte heller gott om företaget bland vänner och bekanta.